personvernerklæring

Vi i Ark-Trykk as tar personvern og informasjonssikkerhet alvorlig, og dine personopplysninger er trygge hos oss.   

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som person. Dette kan være telefonnummer, e-post eller navn. 

Formålet med vår bruk av personopplysninger om deg er i første rekke kundeadministrasjon, fakturering, og for å effektuere orden hos oss. Dette vil være administrative opplysninger som f.eks. navn, telefonnummer, e-postadresse, stillingstittel og hvilke selskap du jobber i.

 Personopplysninger som Ark-Trykk as oppbevarer er kun til eget bruk. Vi vil ikke overdra personopplysninger til tredjepart. Unntaket er at personopplysninger kan bli utlevert dersom det ligger til grunn en lovbestemt opplysningsplikt eller utleveringsplikt.

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger enn nødvendig. Dersom selskapet har et kundeforhold hos oss vil personopplysninger, for å ivareta kundeforholdet, være lagret så lenge kundeforholdet består.

Du har krav på å kunne få vite hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og du kan når som helst kreve at vi sletter, eller retter disse opplysningene. 

Vi bruker informasjonskapsler (også kalt cookies) på våre nettsider for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene samler statistikk om hvordan de som besøker sidene vår navigerer og kan ikke brukes til å identifisere enkeltpersoner. Ved å tillate informasjonskapsler i din nettleser, samtykker du til at våre nettsteder kan bruke det overfor deg og ditt utstyr. Du kan når som helst hindre bruken av cookies i innstillingene i din nettleser. 

Vi bruker verktøyet Google Analytics for å lage statistikk over hvordan besøkende bruker våre nettsider. Vi kan ikke identifisere enkeltpersoner ved hjelp av Google Analytics. Du kan når som helst hindre at Google Analytics innheter informasjon fra deg ved å installere Google Analytics Opt-out i nettleseren din.